shopping cart image

Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


Добре дошли в онлайн магазин за продажба на професионални фризьорски и козметични продукти!

picture1 - Добре дошли в онлайн магазин за продажба на професионални фризьорски и козметични продукти!
Тук може да намерите качествени професионални продукти за коса на доказали се производители, включващи, както козметика, така и стилизанти и бои за коса. Продуктите са подбрани така, че да осигурят най-добрата грижа за косъма и скалпа според индивидуалните нужди на всеки отделен клиент. Особено внимание се обръща на хипоалергенните продукти, на добавените в тях натурални растителни и други екстракти, витамини, минерали и масла.

Магазинът предлага и необходимите уреди и инструменти за оформяне на вашата коса, както и за поддържането на перфектен маникюр и педикюр.

picture2 - Добре дошли в онлайн магазин за продажба на професионални фризьорски и козметични продукти!
Грижата за вашите крака е подсигурена от висококачествената професионална козметика GEHWOL,доказала своята ефективност и оценена от своите потребители.
Тук може да намерите и необходимите продукти и консумативи за обезкосмяване и поддържане на красива гладка кожа.

picture3 - Добре дошли в онлайн магазин за продажба на професионални фризьорски и козметични продукти!
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за вас,не знаете кой нюанс боя за коса да изберете. кой е подходящият окислител или имате друг въпрос, ще получите необходимата ви консултация на телефон 0878668999 в работно време/ от понеделник до събота, от 10.30-19.00 часа/. Можете също така да пишете на info.peperuda.eu@gmail.com

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ТАРИФАТА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА, КОЯТО СТЕ ИЗБРАЛИ-ЕКОНТ ЕКСПРЕС ИЛИ СПИДИ.


login