shopping cart image

Количката е празна
Общо: 0.00 лв.

Гел за изграждане SNB и GEHWOL   >>   SNB МОДЕЛИН за декорация ЧЕРЕН 5 гр- 51

SNB МОДЕЛИН за декорация ЧЕРЕН 5 гр- 51

Цена:27.00 лв.
Количество:
Производител: България
image SNB МОДЕЛИН за декорация ЧЕРЕН 5 гр- 51
Гъст, цвeтен гел, който е изключително подходящ за създаване на релефен дизайн и обемни декорации при работа с гел лак, ART UV гел, ноктопластика с UV гел и ноктопластика с акрил. Позволява лесно и свободно моделиране на отделните елементи от дизайна. Осигурява продължително време за придаване на желаната форма без да изсъхва или да се втвърдява. Имате възможността да работите както с един или няколко цвята по отделно, така и да смесвате два цвята за получаване на трети. След полимеризиране декорацията е с естествен матов ефект без лепкав слой.
За моделирането имате нужда от подходящи за целта инструменти (шпатула, силиконов инструмент за моделиране, инструмент за точки) и четка за дизайн, напоена в SNB Течност за почистване на гел.
Предназначен само за професионална употреба!
За постигане на максимално добри резултати е препоръчително да се следват инструкциите за употреба:
1. След като сте полимеризирали покритието от ГЕЛАК топ SNB Professional, почистете лепкавия слой, ако има такъв.
2. С шпатула или друг инструмент (силиконов инструмент за моделиране, инструмент за точки) вземете необходимото количество SNB МОДЕЛИН, поставете го върху онази част от нокътя, в която ще бъде позиционирана декорацията, и с помощта на силиконов инструмент за моделиране или четка за дизайн, напоена в SNB Течност за почистване на гел, оформете част от елементите на дизайна.
3. Полимеризирайте за около 10 секунди под UV LED или UV светлина, за да запазите релефа на елементите.
4. Продължете да изграждате и оформяте останалите елементи от дизайна, като периодично полимеризирате за кратко.
5. След приключване на цялостната композиция полимеризирайте за 60 секунди под UV LED светлина или за 2 минути под UV светлина.
Уточнение: Препоръчително е да не се нанася топ гел върху декорацията.login