shopping cart image

Количката е празна
Общо: 0.00 лв.

Гел лак NTN Premium   >>  Масло за кожички NTN Premium   >>   Масло за кожички NTN с аромат на дъвка 10мл
  <<ПРЕДИШЕН<<
blank

Масло за кожички NTN с аромат на дъвка 10мл

Цена:16.00 лв. Избери размер:Количество:
Производител: ПолшаИзбери цвят:
image Масло за кожички NTN с аромат на дъвка 10мл
Ароматизирано масло за кожички и нокти с плодов аромат. Перфектно овлажнява и тонизира кожичките подхранва ноктите. Успокоява сухотата, дразненето и зачервяването около ноктите. Когато нанесете маслото върху кутикулите, то създава невидим, тънък, дишащ филм, който предотвратява загубата на вода от епидермиса. Като по този начин предпазва кутикулите от изсушаване. Предпазва от вредните фактори на околната среда. Благодарение на овлажняващите си свойства и съдържанието на витамин Е, маслото ефективно подобрява външния вид и поддържа кожичките и ноктите.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

масло от сладък бадем - кехлибарено масло от пресовани семена на бадемово дърво.

олеинова киселина, линолова киселина и витамини: A, B1, B2, B6, D и E. Те създават невидим филм на повърхността на кожата, който предотвратява прекомерното изпаряване на водата.По този начин епидермисът се омекотява и изглажда.

- екстракт от пшеничен зародиш - покълването е набор от процеси, протичащи в семето, които водят до активиране на ембриона, в резултат на което се получават много ценни суровини. Поради това екстрактът е богат на аминокиселини, протеини, полизахариди, както и водоразтворими витамини от група В, витамин С и минерални соли. Това е масло с много високо съдържание на токофероли (част от витамин Е). Има овлажняващ и успокояващ ефект.

- ланолин - натрупва се върху овчата вълна, откъдето след това се отделя в процеса на обезмасляване й. Той създава фин слой върху кожата, който предотвратява прекомерното изпаряване на водата от повърхността й. Освен това създава видим филм, който изглажда епидермиса.

УПОТРЕБА:

След като завършите маникюра, нанесете маслото върху кожичките и ноктите, след което ги масажирайте. За да изгладите кожичките и да направите ноктите по-еластични, се препоръчва да използвате продукта 3-4 пъти седмично.



login