shopping cart image

Количката е празна
Общо: 0.00 лв.

Продукти за гел лак SNB   >>   Гъвкава база за гел лак SNB 15мл
  <<ПРЕДИШЕН<<
>>СЛЕДВАЩ>>  

Гъвкава база за гел лак SNB 15мл

Цена:35.00 лв. Избери размер:Количество:
Производител: БългарияИзбери цвят:
image Гъвкава база за гел лак SNB 15мл
Продукт от ново поколение с революционна саморазливна формула. Използва като първа стъпка при маникюр с гел лак.Нанася се изключително бързо и лесно. Втвърдява се под стандартна UV светлина за 2 минути или под UV LED светлина за 30 секунди. Отстранява се без проблем с Течност за сваляне на гел-лак. Щадяща е към естествените нокти и може да се използва като основа за всеки цвят ГЕЛАК SNB Professional.

Препоръчваме употребата на ГЕЛАК гъвкава основа при меки, тънки, крехки и огъващи се нокти, както и при нокти, по чиято повърхност има набраздявания и неравности.


Забележете! Тази основа е с по-гъста текстура и прилепва изключително здраво към нокътната повърхност без да се налага нанасянето на Свързващ елемент Ultrabond като първа стъпка.

Може да се използва за създаване на допълнителен обем, както и за леко удължаване на ноктите. Покритието е безупречно, гладко и гъвкаво. Имитира еластичността на естествените нокти и издържа над 14 дни. Благодарение на високата си гъвкавост основата не се чупи или отлепя при натиск или внезапен удар, а се огъва и предпазва естествените нокти от увреждане.
Употреба: Нокътната плочка се матира с блок, след което се почиства с Активен препарат за почистване на нокти. За изглаждане на леки неравности внимателно се нанася един слой базово покритие директно върху естествените нокти. Тъй като базата е по-гъста, с нея може да се заличат и по-големи неравности, като и да се направи лек обем в стрес зоната на нокътната плочка. За целта върху вече нанесения първи слой се поставя капка от основата. Ръката се обръща с ноктите надолу към земята. Благодарение на гравитацията лесно се оформя желаният обем. След това ръката бързо се обръща и се поставя под стандартна UV светлина за 2 минути или под UV LED светлина за 30 секунди. След втвърдяване върху базовото покритие се образува лепкав слой, който не е необходимо да се почиства. Директно върху него се нанася избрания цвят Гелак SNB Professional в два слоя, които се втвърдяват последователно и се завършва с предпочитания от професионалиста топ Гелак SNB Professional.



login