shopping cart image

Количката е празна
Общо: 0.00 лв.

Продукти за гел лак SNB   >>   Гел лак SNB телесна основа 15мл
  <<ПРЕДИШЕН<<
>>СЛЕДВАЩ>>  

Гел лак SNB телесна основа 15мл

Цена:35.00 лв. Избери размер:Количество:
Производител: БългарияИзбери цвят:
image Гел лак SNB  телесна основа 15мл
Ново поколение основа с революционна формула, осигуряваща изключително здраво прилепване към естествените нокти, дълготрайност на покритието и лесно отстраняване.
Създадена е да се използва като първа стъпка при маникюр с ГЕЛАК SNB Professional и е изключително подходяща за френски маникюр.
Благодарение на по-гъстата си текстура:
- отлично запълва неравности по нокътната плочка;
- не се разтича при нанасяне;
- впечатлява с добра покривност;
- перфектно прилепва към естествените нокти и без нанасяне на Свързващ елемент Ultrabond;
- укрепва меките и тънки нокти;
- защитава и предпазва ноктите от счупване.
Създава безупречно гладко покритие в нежен телесен цвят. Може да се използва за придаване на допълнителен обем на ноктите. Издържа над 14 дни!
Щадяща е – отстранява се без проблем от естествените нокти с Течност за сваляне на гел-лак.
Нежният, телесен цвят и добрата ѝ покривност я правят много подходяща за основа за френски маникюр с ГЕЛАК SNB Professional.
За професионална употреба! За постигане на безупречен резултат Ви препоръчваме да следвате инструкциите за употреба.
Употреба: Нокътната плочка се матира с блок, след което се почиства с Активен препарат за почистване на нокти SNB Professional. С втриване се нанася първи тънък слой базово покритие директно върху естествените нокти. Тъй като базата е по-гъста, с нея може да се заличат и по-големи неравности, като и да се направи лек обем в стрес зоната на нокътната плочка. За целта върху вече нанесения първи слой се поставя малка капка от основата. Ръката се обръща с ноктите надолу към земята. Благодарение на гравитацията лесно се оформя желаният обем. След това ръката бързо се обръща и се поставя под стандартна UV светлина за 2 минути или под UV LED светлина за 60 секунди.
ВАЖНО! При създаване на обем трябва да се внимава да не се прекалява с дебелината на покритието, защото базата е по-плътна и съществува риск да не може да се полимеризира.
За френски маникюр
След полимеризиране на първия слой от базовото покритие се нанася втори слой, който също се полимеризира. След това се оформя бялата дъга за френски маникюр. Полимеризира се и се нанася тънък слой от избрания ГЕЛАК топ SNB Professional.
За класически маникюр
След полимеризиране на първия слой от базовото покритие се образува лепкав слой, който не е необходимо да се почиства. Директно върху него се нанася избрания цвят ГЕЛАК SNB Professional в два слоя, които се полимеризират последователно и се завършва с предпочитания от професионалиста ГЕЛАК топ SNB Professional.
ВАЖНО! При нанасяне на по-светли цветове е възможно да се получи лека промяна в основния тон, дължащата се на телесното оцветяване на базата.


image_2 Гел лак SNB  телесна основа 15мл


login